En nordisk webbgrupp

Netell Network är ett digitalt mediehus som skapar, utvecklar och driver skalbara och automatgenererade produkter. Koncepten bakom produkterna är trendorienterade.

Vi lägger stor vikt i faktorer såsom, användbarhet och nytänkande samtidigt som vi ständigt är på jakt efter den bästa möjliga optimeringen för sökmotorer. Det är avgörande ingredienser i en bransch som ständigt förändras. Genom stor flexibilitet, strategisk positionering och branschmedvetenhet vill vi skapa kostnadseffektiva lösningar som banar väg för fortsatt produktutveckling.

Netell Network driver i dagsläget nio sajter:

Följ oss gärna i vår fortsatta resa, här på netell.se och i sociala medier.

Marknad

Vi erbjuder företag och organisationer flexibla exponeringspaket och skräddarsydda lösningar utifrån kundens egna önskemål och idéer. Har du en produkt eller tjänst som du vill nå ut med? Söker du en modern marknadsplats på webben inom något av segmenten nyheter, sport, mat eller träning? Då har du kommit rätt!

Vi jobbar med många olika annonseringsmetoder. Allt från banners och sponsrade artiklar till kampanjer, notiser & direktlänkar. Vi söker alltid nya, kreativa upplägg. Läs mer